Vrem să redăm demnitatea vârstnicilor.

Ce este Enayati Senior?

Senior City este primul proiect integrat din România de îngrijire a seniorilor. Aparține Enayati Medical City și aduce pe piața europeană un concept inovator: spital de geriatrie și recuperare, centru rezidențial de lux pentru seniori, ambulatoriu de specialitate, centru de wellness și centru de activități în mijlocul unui oraș unde puteți găsi toate facilitățile - restaurant, cafenea, magazine, coafor, farmacie, spațiu expozițional, sală de conferințe, grădini, zone de socializare și spații generoase.

Totul este integrat sub același acoperiș

Dar poate cea mai importantă este componenta medicală. Apropierea a două spitale - unul oncologic cu ATI, săli de chirurgie, multiple specialități și cel de recuperare medicală și geriatrie, care va acoperi întreaga zonă a patologiilor medicale pentru vârstnici - oferă siguranță și sprijin non-stop pentru seniori.

Senior City rezindențial si Senior City Spital de recuperare sunt parte dintr-un concept premium de top din România și Europa, proiectat de Dr. Wargha Enayati, care a fondat medicina privată în România acum 25 de ani, deschizând rețeaua privată Regina Maria și continuând, după ce a ieșit din business în anul 2015, misiunea de a inova pe piața medicală.

Senior City aduce competența care lipsește din sistemul de sănătate, fiind primul centru de elită pentru îngrijirea vârstnicilor asistați și independenți.

Dotările de ultimă generație, amenajările de lux, siguranța medicală, accentuarea zonei de socializare și îngrijire cu personal calificat și dedicat rezidenților și pacienților din Senior City, vin să completeze un tablou aparent desprins din altă țară.

Da, este un oras dedicat seniorilor așa cum nu s-a mai văzut în Romania, este un proiect privat, cu o investiție totală de 60 de milioane de euro, o dezvoltare care va schimba harta serviciilor și a îngrijirii persoanelor vârstnice.

Senior City este cel mai inovator concept dedicat persoanelor vârstnice din România. Este Orașul Seniorilor care aduce sub același acoperiș tot ce trebuie pentru o bătrânețe liniștită și demnă.

Senior City redă demnitatea persoanelor vârstnice din România prin combinarea celor mai noi resurse medicale, complet adaptate noilor rigori sanitare cu un spațiu de liniște, de relaxare, în care vârstnicii înfloresc.

Senior City face parte din Enayati Medical City, orașul medical creat de medicul Wargha Enayati și este primul ecosistem medical din România.

Cea mai mare investiție medicală din România din ultimii 30 de ani.

Cel mai mare spital oncologic privat din Europa de Est.

Primul centru integrat de îngrijire pentru vârstnici cu spital și rezidențial.

Primul concept de integrare plurifurnizori medicali din sistemul de sănătate din România.

H

Spital de oncologie și recuperare,

chimioterapie, buncăre de radioterapie, 6 săli de operație și 100 de paturi, din care 10 de ATI

Spital de recuperare și geriatrie

cu secțiuni pe etaje separate (recuperare pe termen scurt, recuperare pe termen lung, boli neurodegenerative și paliație), cu 200 de paturi

Centru rezidențial pentru vârstnici

cu apartamente și camere concepute pentru a asigura o viață demnă pentru seniori, cu 50 de locuri

Ambulator cu 60 de cabinete

în care vor activa diferiți furnizori de servicii medicale și vor acoperi toate specialitățile medicale, de la recoltare, la recuperare cardiologie și neurologie

Centru de wellness,

cu fizioterapie, dotat cu o piscină, sală de fitness și toate funcțiile de ultimă generație

Centru de zi pentru seniori cu activități recreative

Restaurant, cafenea, magazine, farmacii

Birouri, sală de conferințe

cu 200 de locuri, expoziție și spațiu de agrement

Capelă multiconfesională

Parcare

supra și subterană cu peste 170 de locuri

Grădini suspendate,

curți de lumină și decorațiuni de lux

Cum redăm demnitatea seniorilor?

O societate e pe atât de evoluată pe cât de bine își tratează vârstnicii.

Senior City este primul centru super-premium de îngrijire pentru vârstnici din România cu servicii la standarde internaționale.

Părinții noștri merită îngrijire la standarde internaționale

Părinții noștri sunt pe mâini bune în primul centru de îngrijire de elită pentru vârstnici din România.

Generațiile actuale de adulți vor avea acces la servicii specializate din ce în ce mai bune.

VEZI ZONA REZIDENȚIALĂ

Cine suntem noi?